Over Arja Thuiszorg

Missie/visie

Bij Arja Thuiszorg handelen we vanuit onze kernwaarden: zorg op maat, deskundig, gelijkwaardig en betrouwbaar, leergierig en gezamenlijk. We vinden het belangrijk dat de cliënt centraal staat en dat de zorg veilig, vertrouwd en verantwoord wordt geleverd.

Ons motto is ‘Thuis met een glimlach’. Bij Arja Thuiszorg willen we ervoor zorgen dat onze cliënten zich thuis voelen en met een glimlach kunnen genieten van de zorg die we bieden

Aandacht voor culturele verschillen

Bij Arja Thuiszorg vinden we het belangrijk om aandacht te hebben voor culturele verschillen. We bieden zorg aan zorgbehoevenden, waaronder nieuwkomers die vaak kampen met bio-psychosociale problemen en niet bekend zijn met het Nederlandse gezondheidszorgsysteem. Onder deze groep vallen onder andere vluchtelingen uit verschillende landen.

Bij Arja Thuiszorg vinden we het belangrijk om aandacht te hebben voor culturele verschillen. We bieden zorg nieuwkomers die vaak kampen met bio-psychosociale problemen en niet bekend zijn met het Nederlandse gezondheidszorgsysteem. Onder deze groep vallen onder andere vluchtelingen.

De zorgprofessionals van Arja Thuiszorg spreken naast Nederlands ook Dari, Pashtu, Perzisch, Urdu, Turks, Arabisch, Papiaments, Russisch en Bulgaars. We bieden ondersteuning en helpen deze mensen bij het begrijpen van het Nederlandse gezondheidszorgsysteem door middel van voorlichtingsbijeenkomsten en het verstrekken van informatie over de gezondheidszorg in Nederland.