Werken voor Arja Thuiszorg

Arja Thuiszorg is een organisatie die zich richt op het verlenen van thuiszorg aan mensen met een andere culturele achtergrond. Om onze cliënten de best mogelijke zorg te bieden, vragen we wel iets extra’s van onze medewerkers. Het is belangrijk dat je openstaat voor andere culturen en nieuwe ideeën en enige kennis hebt van culturele verschillen en hoe je hiermee moet omgaan. Hierdoor zorgen we voor een goede aansluiting bij onze cliënten en voorkomen we onbegrip en miscommunicatie.

Bij Arja Thuiszorg werken we op een horizontale manier. We geven je alle ruimte om op een verantwoorde manier in vrijheid je werk te doen. Je hebt veel contact met mensen, waarbij de cliënt altijd centraal staat. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers een positieve bijdrage leveren aan het leven van onze cliënten en hen ondersteunen bij het zelfstandig blijven wonen in hun eigen omgeving.

Heb jij ervaring in de thuiszorg en wil je graag werken bij een organisatie die zich richt op het verlenen van zorg aan mensen met een andere culturele achtergrond? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Arja Thuiszorg krijg je de mogelijkheid om jouw expertise en ervaring in te zetten om onze cliënten de best mogelijke zorg te bieden. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer waarin persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staan.

Vacatures